IMG_7857

Nuorten tulevaisuus

Kulttuuri & Liikunta

Kestävä kehitys

ON NUORTEN AIKA KUULUA

Kuka olen, ja miksi juuri minä olen eduskuntaehdokas?

Kivaa että sinä löysit tänne, ja haluat tietää enemmän minusta. Olen 25 vuotta vanha, juuri muuttanut takaisin Pietarsaareen missä asun poikaystäväni Andersin kanssa. Olen ihminen joka tykkää tehdä monta asiaa samalla, ja tällä hetkellä olen opiskelija, valmentaja, toiminnanjohtaja, yrittäjä ja bloggaaja.

En ollut oikeastaan ikinä se paras oppilas koulussa, erityisesti yhteyskuntaopinnoissa. Mutta kaksi vuotta sitten aloin pohdiskelemaan miten saadaan muutoksia ja tapahtumia tehtyä kaupungissa, jos haluaa itse olla mukana vaikuttamassa. Tämä johti siihen, että minut valittiin mukaan kuntavaltuustoon 2017, ja siitä lähtien olen oppinut tosi paljon enemmän politiikasta ja vaikuttamisesta.

Eduskunnan kautta voin olla mukana vaikuttamassa asioihin mitkä koskevat enemmän kuin vain itseäni ja kaupunkia. Haluan että nuorilla olisi paremmat mahdollisuudet hyvään tulevaisuuteen, haluan myös parantaa meidän kulttuuria ja liikuntaa ja myös työskennellä kestävän kehitystä varten. 

 

Tillsammans
är vi starka

Svenska folkpartiet

Jag ställer upp för Svenska folkpartiet i Vasa valkrets. Vill du läsa mer om partiets värderingar och mål så kan du klicka här.

Svensk Ungdom

Det är viktigt att även unga är aktiva inom politik, därför är jag också medlem i Svensk Ungdom. Klicka här för att besöka deras sida.

Svenska kvinnoförbundet

Jämställdhet och rättvisa, två starka ord som jag vill jobba för. Besök Svenska kvinnoförbundets stida och läs mer om deras verksamhet.

fiSuomi
sv_SESvenska fiSuomi