Kom med i min kampanj!

En röst är lika viktig som hundra röster

Ensam är ingen stark, speciellt inte i en valkampanj. Under våren 2019 kommer jag behöva all stöd och hjälp du bara kan bidra med. Det lättaste, men också viktigaste du kan göra för att stötta mig är att lägga din röst på mig i årets riksdagsval.

Mitt mål med kampanjen är att nå ut till alla som delar samma värderingar som mig, och speciellt till dig som känner att din röst inte blir hörd. Jag vill att unga ska få höras, synas och få vara med och påverka i vårt samhälle. Genom att sötta min valkampanj, och lägga din röst på mig så bidrar du till att ungdomar skall få vara delaktiga i Finlands politik. Ungdomarna är landets framtid, och just därför är det viktigt att även unga skall få vara med när viktiga beslut görs. 

Under valkampanjen kommer vi ordna en del event och träffar, delta på tillställningar och vara aktiva på sociala medier. Så om du har tid, lust och möjlighet att bidra med en hjälpande hand, tveka inte på att komma med i kampanjen. Tillsammans kan vi nå ut till så många fler i hela Österbotten, och förhoppningsvis få det bästa resultatet: #Jungell2019 till riksdagen! 

Vill du bara dela med dig av tips, diskussionsämnen eller annars följa med vad som händer under kampanjen? Då kan du gå med i kampanjens Facebook-grupp #Jungell2019, där vi kan dela nyheter, idéer och tankar om valkampanjen! 

Gå med i kampanjgruppen

Vill du stöda Ida-Maries kampanj?